Formátum: AVI 512×320
hangminta: 16bit
Bereczki Zoltán – Szinetár Dóra : Musical Duett Koncert 2008 (teljes)

Today's Discount Best Buy Today 25% off more

45 COMMENTS

 1. Győrfi Pál-Maradj otthon! Mint a vírus nem lehet egy youtubes videót végig nézni! Állandóan bepofátlankodik. A nyugdíjasnak mond, nem én vagyok a célközönség! De már telefonon is zaklat!

 2. Olvasgattam a kommenteket és természetesen tiszteleletbeb kell tartanunk a döntésüket ami nehezünkre esik mert nem zárojelbeli álom pár voltak akik szuper előadók együtt és külön külön is!

 3. Szerintem Zolinak soha nem lesz olyan partnernője, mint Dóri!
  Sem a magánéletben, sem pedig a színpadon!
  S úgy gondolom, hogy ez Dórira is ugyanúgy vonatkozik!
  Kár értük, hogy már nincsenek együtt!
  Nekem külön-külön is tetszenek, de együtt sokkal jobbak voltak!

 4. Az "álompár" jelzőt a közönség "aggatta" rájuk (biztos vagyok benne, hogy már ekkor is voltak gondjaik, mert nem sokkal később el is váltak). Számomra a tehetség, a profizmus az, amivel megnyertek ! 🙂

 5. UGYEBÀR — ELÖSZÖR MINDIG A HÖLGY NEVE JÖNNE!! HA A MAGYAR ILLEM / UDVARIASSÀG TÖRVÉNYÉT KÖVETNÉK!! – NANÀ DE UGYE MIOTA FIDESZ VAN – NINCS ILLEM!! NINCS UDVARIASSÀG – SÖT – CSAK GOROMBASÀG – UDVARIATLANSÀG – MIT IS LEHET OLYAN VALAMIKTÖL MINT FICK-FUCK-FIDESZ.ORBANTOL – ELVARNI -AKI – AHELYETT, HOGY KEZET CSOKOLNA!!! AKI FELESÉGÉT VERI -. VÀLTJA A HITÉT – AKI!! HHAHAHA – 1 LEGGAZDAGABB EMBER M-ORSZÀGON – RÖHEJ A KÖBÖN – Ö SOHA SEM DOLGOZOTT!! NEM VOLT SZIBÉRIABAN – DE VISZONT MÀSOK PÉNZÉN ANGLIÀBAN – FURA -HOGY ANTISZEMISTA – DE NYALJA A PUTIN SEGGÉT!!

 6. Ezt fel kell vennem a legjobbak közé!Nem vagyok egy romantikus pali(katona voltam),de el kell ismernem,hogy ez több,mint nagyszerű!Néha lát az ember csodákat,csak ritkán érzékeli,mert csak a szeme sarkából látja azokat,de most láttam egy fantasztikus párost és ez megérdemli a legjobb jelölést!Nagyon szuper volt,lehengerlő és profi!