🔥Oldal:
🔥KÓD: drimi
🔥15% Deposit Bonus kód : drimi15

😍DRIMI CUCCOK:
👨‍💻Tech csatornám:
🦈WhiteShark termékek:
🎤Mikrofon – SPC Gear SM900:
🎮Küldj TRADE OFFER-t :
📎Instagram:
📎Discord:
📎Felszerelésem:
📎Facebook Csoport:
📎Steam Csoport:

✉Business email: [email protected]

source

Today's Discount Best Buy Today 25% off more

47 COMMENTS

  1. Akinek beadja, hogy "You need to have Pubg or CS:GO on your account" az azért van mert megkell venni a primeot az oldal használatához. Másrészt skeptikusoknak üzenem, az oldal, az egész játék nem fake, nem riggelt. Mindent amit nyitok kivehetem, mindent amit nyitok ugyanolyan esélyel ti is nyithattok. Ez szerencsejáték, kockáztatsz és lehet nyersz lehet nem.

  2. Szia drimi! Az lenne a kérdésem hogy nyitottam pár ládát és skineket is kivettem de viszont ha el szeretném adni pl skin cash és nem engedi az attól lehet hogy nincs prime om? A választ előre is köszönöm!

  3. nem jó a kód mert azt írja hogy You need to have CS:GO or PUBG on your Steam account. szvl ja de valami az acountommal van csak nem tom mi valaki tud segíteni?
    mert csgo m van de mind1 valaki pls segítsen

  4. Cső Drimi, én régen hatalmas cs:go játékos voltam (sas 2 amúgy, de nem rankra értettem:D) és akkor még fizetős volt a cs:go. (2016) Eladtam a fiókot, most pedig gondolkozom, hogy újra ezdem. Az lenne a kérdésem, hogy ingyenes cs:go-n belül lehet ládákat venni/nyitni? Vagy a akár hellcase-n? Mert leszedtem az ingyenest, felmentem hellcase-re és azt írta, hogy nincs cs:go a raktáramban. 😀 Köszi a választ, Bence.

  5. Szia! Én birlak téged is meg mzolee-t is de egy kicsit kamu ez az egesz. Mert azt mondjatok hogy ha nem akarunk feltolteni vagy csak ki akarjuk probalni az oldalt penz nelkul akkor itt egy promo code de semmire nem jo mert fel kell tolteni legalább 2 dollart hozza. De am tenyleg nincs problemam veletek.

  6. Hogy hogy Mortis awp-t vettél ki a másik helyett.?😅 Hasonlít az tény, de olyan mintha azt akarnád elhitetni velünk, hogy az ugyan az. Jól megvágtad meg jó a videó is, de nem gondolod ,hogy átbaszásnak gondolhatjuk, ha észre vesszük azt, hogy nem a drága awp-t vetted ki.?😅