IN 1 STAP HET HELE PARKOUR HALEN! | 37

KNEITER VETTE KLEDING:

Dat was weer een nieuwe video, Ik hoop dat je het SUPER leuk vond! zo ja vergeet dan natuurlijk even niet te abonneren en een like achter te laten! klik hier om te abonneren .

Afspeellijsten:
Alle video’s:
Trampoline parken:

Socialmedia:
– Instagram: Boazo_o
bit.ly/instaboaz
– Snapchat: Boazvb

Wie ben ik?
yo whatup groeiemorgen, Ik ben Boaz van Boggelen 19 jaar oud en in maak bewegende plaatjes. deze zijn altijd minimaal 1080P 30 FPS en vaak zelfs beter! Mijn video zijn voornamelijk van freerunnen of andere actie sporten zoals snowboarden, surfen of urban exploring. Vind jij dit ook leuk? abonneer dan even!

Welke camera’s gebruik ik?
– Lumix g9 en g7
– 7-14 mm f/4.0 Vlog lens
– 20 mm f/1.7
– 50 mm f/1.8
– Sevenoak SK-SW01 (Camera Stabilisator)
– Rode videomic rycote

source

You may also like...

Leave a Reply