MOEILIJKSTE PARKOUR in 2020? – Fortnite Map van een kijker #80

Iedere woensdag en zaterdag een MAP VAN EEN KIJKER!
Join mijn Discord server:
Oh FIETS! En Gebruik Support a Creator: Dutchterms!
Vorige video:
► Abonneer:

Check mijn andere socials!
► Twitter:
► Instagram:

Nacon Gaming:
Plantronics RIG:

Mijn naam is Vincent. Welkom op TheDutchTerms (TDT).
Dagelijks upload ik gaming video’s zoals: Fortnite, Minecraft, ARK, FIFA, Grand Theft Auto 5, Pokémon & nog veel meer! Daarnaast zul je ook af en toe reviews voorbij zien komen van de nieuwste gaming producten van het moment! Of een vlog waarbij ik langs toffe gaming evenementen ga.
Elke dag om 19:30 komt er een video online met 1080p/60fps HD kwaliteit. Alle video’s op mijn kanaal zijn in het Nederlands (Dutch).

Ciao!

source

You may also like...

Leave a Reply