Bukan senang nak sampai ke puncak. Mula dari bawah, jangan pernah mengalah. Buat sesuatu dengan minat. Jangan biar kuasa viral menguasai diri. Populariti takkan dapat bahagiakan kita.

Email: [email protected]
Instagram: yes_iman

source

Today's Discount Best Buy Today 25% off more

41 COMMENTS

  1. Wow iman x sangka pula kau ehh🙏 tapi kau memang terbaik bro berani menempuh cabaran tpi kalau aku tengok video ni pun dah basah tangan giler wehh takut aku , xpe keep it up bro jangan ingatkan bende yang dah berlalu , ingatlah bende baru

    Spe yang baru lihat video ni sila like sikit👌 subscribe channel iman kamil

  2. Lepas aq hbs skolah form5 2011..aq keje kat mlake slma 3thun..aq ad tgk brita n baca news tentang budak buat aksi bahaya tanpa sebarang keselamatan…pas aq dengar smua ni aq cakap zaman skrg ni kalau nk trkenal msti kne buat bnda2 bahya jnji msok tv…hr terus berlalu..sehingga 2020 aq jmpa video qw man review tentang pod egis..pastu bling2 pastu aq tgk vdeo qw setup barang2 photoshot qw..last2 aq subcribe qw…aq mnat plak tgk cara qw review pasal mic comica boomx kot lau x slap.. Smpai mlm ni..aq tgk vdeo baru aq tau vdeo pakour yg viral tu rupanya qw man 6thun blalu da..hahah..mcm crta sdeh kan..aq nk ckap smua org peenah buat silap.nakal..tp x Smestinya x bleh berjaya..kan..smua atas dr sndri..ad mase kita jumpa mann..😉 #ImanKamil