WIE WINT HET 'WIPEOUT' PARKOUR!? (GTA V Online Funny Races)

Vandaag racen wij opnieuw 3 races in GTA V Online tegen kijkers waarin we proberen op de eerste plek te eindigen met vandaag een Wipeout parkour, Muscle 8-track en een sneeuw race! Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

➜ Vorige Jobs –

Ryan –
Liam –
Youri –

● Abonneer om up-to-date te blijven! –

● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn 2de Kanaal –
● Mijn Instagram –

► Populaire Afspeellijsten:
• Fortnite: Battle Royale –
• Fortnite Minigames –
• Top 5 Plays of the Week –
• GTA V Free Roam –
• GTA V Random Sessie’s –
• GTA V Race to Victory –
• GTA V Race to Victory S2 –
• GTA V Race to Victory S3 –
• GTA V YARATAG vs Abonnees –
• Black Ops 3 Supply Drop Opening –
• Black Ops 3 Free-For-All Winstreak –
• Black Ops 3 Yarasky vs. Sandy –
• Black Ops 3 Road to Killchain –
• Black Ops 3 Random Class S1 –
• Black Ops 3 Random Class S2 –
• Black Ops 2 Road to Swarm Package –
• Black Ops 2 Sharpshooter Winstreak –

Yo mensen, welkom op mijn kanaal. Mijn naam is Jan oftewel Yarasky, op dit kanaal vind je voornamelijk FPS games van Call of Duty tot Fortnite en veel meer random games! De meeste filmpjes die je ziet zijn allemaal *live* opgenomen. Dit houd in dat ik speel en praat tegelijker tijd! Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘abonneren’ om op de hoogte te blijven van mijn uploads! – Yarasky

source

You may also like...

Leave a Reply